diumenge, 1 de febrer del 2015

COMENÇA EL RACONET AQUEST CURS 2014-15!!

Aquest curs, encara que una mica tard, comença l'activitat al Racó de Lectura pels nens i nenes de 6 a 12 anys!

El nostre primer cartell:


Taxan!!!!!! Amb aquest llibre: El Monstre de colors de l'Anna Llenas, començarem a endinsar-nos en el món de les emocions...
Amb el monstre anirem esbrinant cóm poder reconèixer l'alegria, la tristor, la ira, la por i la calma...


Durant tot el que queda del curs escolar -comencem el 4 de febrer i acabarem el 10 de juny- anirem fent un recorregut lector que ens ajudarà a conèixer-nos una mica més i a identificar les emocions bàsiques que sentim. També parlarem dels nostres somnis i dels valors que calen per arribar a complir-los.
Tot això a través de llibres com: L'emocionari, El gran llibre de les emocions, Entrénate para soñar, Valores de oro, Diari de les emocions, etc.

Ademés, la Mercè de la Biblioteca de l'Espluga ens ha preparat una maleta amb 41 títols que podreu pendre en préstec. De moment són llibres per infants de 6 a 8 anys... d'aquí uns dies esperem que ens faciliti alguns títols més per infants de 9 a 12 anys! Moltíssimes gràcies des d'aquí per la teva dedicació, Mercè!

I un cop presentat el tema d'aquest curs només queda venir al Raconet i gaudir descubrint-te a tu mateix, traçant estratègies per poder cumplir els teus somnis i aprenent a apropar-nos als altres! tot un repte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada